Forside Dagligliv i Ålum Vuggestuer og børnehaver i nærheden
Er du borger i Ålum og omegn, kan du med fordel registrere dig som bruger. Du vil derefter få en mail når der sker noget interessant.Vuggestuer og børnehaver i nærheden PDF Udskriv Email

 

Der er flere muligheder når det gælder vuggestuer og børnehaver når man bor i Ålum og omegn.

 

Fussingø Naturbørnehave

Fussingø Naturbørnehave åbnede i maj 1995 som en lille integreret daginstitution med 28 børn i alderen 3 – 10 år.
Institutionen har gennem årene haft "vokseværk", og er udvidet og har ændret struktur flere gange undervejs. I dag kan vi rumme 75 børnehavebørn fordelt på 3 børnegrupper. Skovtrolde og Mariehøns for de 3 – 5 årige og Smølferne for de 5 – 6 årige.

Børnehaven er indrettet i en tidligere mandskabsbygning tilhørende Fussingø statsskovdistrikt og vi har Fussingø Slot som nærmeste nabo.
Vi råder over ca. 300 m2. velindrettede lokaler i to plan samt har råderet over naturskolens faciliteter og den tidligere kostald, der p.t. huser vores kaniner, madpakkerum, snitte – og træværksted m.m.

Se deres hjemmeside: http://dagtilbudnordvest.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=30150

 

Ø. Bjerregrav Børnehus

Bjerregrav Børnehus er en del af Dagtilbud Nordvest
Den integrerede børneinstitution i det lille landsbysamfund Ø. Bjerregrav, er centralt beliggende ved skole og sportsplads.
52 børn mellem 0-6 år og 10 voksne opholder sig her i gode omgivelser både ude og inde.

Vi har en vuggestue gruppe med 12 børn, og 2 børnehavegrupper med hver 20 børn.

Se deres hjemmeside:  http://dagtilbudnordvest.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=136693

 

Fussingø-Egnens Friskole, Børnehave og vuggestue

Fussingø-Egnens Vuggestue har 20 børn mellem 7. måneder og 3. år. Vi vægter et hyggeligt og nært miljø, så det er trygt for det lille vuggestue barn, at starte hverdagen uden mor og far!

Fussingø-Egnens Børnehave er en lille børnehave der vægter, at alle børn bliver set hver dag. En overskuelig enhed med de mange intelligenser i centrum for børnenes læring.

Se deres hjemmeside: http://www.fusfriskolen.dk

 

Nørreå Børnehus

Nørreå Børnehus er en privat integreret institution for børn fra 0 år til skolealderen, som åbnede dørene i august 2010.

Børnehuset er en hyggelig institution, som er indrettet med fokus på børnenes muligheder for leg. Vi har en dejlig stor indhegnet legeplads, med plads til masser af fysisk udfoldelse og leg.

Se deres hjemmeside: http://www.norreabornehus.dk/

 

 

 
Website by BUCHS