Forside Dagligliv i Ålum Skoler i nærheden
Er du borger i Ålum og omegn, kan du med fordel registrere dig som bruger. Du vil derefter få en mail når der sker noget interessant.Skoler i næheden PDF Udskriv Email

 

Der er tre muligheder for skolegang når man bor i Ålum og omegn.

 

Ø. Bjerregrav

Vi har i Øster Bjerregrav den lokale folkeskole, hvor der går 277 elever, med adgang gennem den lokale skolebus.

Bussen kører dagligt to gange om morgenen og derefter igen i eftermiddagstimerne hvor eleverne bliver kørt hjem over en rute over Tånum, Gjandrup, Venning til Ålum og igen over Svinding, hvorefter den kører ned forbi slottet og over Sønderbæk, for igen at ende i Øster Bjerregrav.

Der er bustider at finde på skolens hjemmeside: http://www.bjerregravskole.purhus.dk/

 

Fussingø-Egnens Friskole

I Sønderbæk ligger friskolen Fussingø-Egnens Friskole, hvor der i øjeblikket er 92 elever at finde. Skolen går op til 8. klasse og har elever fra Ålum og omegn, men også fra Hammershøj, Randers og omegnen omkring Sønderbæk.

Se skolens hjemmeside på http://www.fusfriskolen.dk/ 

 

Nørreåskolen

I Skjern kan findes endnu en friskole. Skolen er en selvejende institution (privatskole), der er stiftet i efteråret 2007. Nørreåskolen kan tilbyde undervisning fra 0. klasse til og med 8. klasse samt skolefritidsordning. Den daglige ledelse varetages af skoleleder, Solvejg Knudsen, der i tæt samarbejde med skolens lærere  og SFO´ens pædagoger driver en skole, der lægger vægt på hjerterum, faglighed og bevægelse.

Se skolens hjemmeside på http://norreaskolen.dk/

 
Website by BUCHS