Forside Dagligliv i Ålum Nyheder Ålum Run / Walk
Er du borger i Ålum og omegn, kan du med fordel registrere dig som bruger. Du vil derefter få en mail når der sker noget interessant.PDF Udskriv Email
Mandag, 10. april 2017 07:16

 

Ålum
Run / walk

Motionsarrangement ved Madpakkehuset i skoven. Herfra starter/slutter den markerede 5km motionssti som vi fik lavet for et par år siden, og hvorfor ikke bruge denne til et sådant arrangement. Man kan vælge at løbe eller gå stien rundt, og ved Madpakkehuset vil være hygge og forplejning.

 Lørdag d. 22/4

Der er fælles opvarmning kl 9:50 og Startskuddet går kl. 10, hvor vi samlet begiver os ud på ruten, som vil være opmærket på dagen.

Vi vil opfordre alle til at benytte lejligheden til at blive og få en hyggelig frokost i Madpakkehuset, hvor der også vil være salg af drikkevarer.

Prisen for at deltage er kr. 50 for voksne og kr. 25 for børn (<15år), hvor overskuddet går til foreningen. Bestilling af lækker kyllingesandwich til frokost kr. 20. Man er også velkommen til selv at medbringe sin frokost.

Bindende tilmelding senest 18/4 - mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , telefon: 28921018 med antal børn og voksne, samt forudbestilling af antal kyllingesandwich.

Støt Ålum og Omegns Beboerforening, få lidt motion, og en hyggelig dag med andre fra lokalområdet - deltag i Ålum Run / walk!

 

Link til Madpakkehusets placering: Madpakkehuset


 

 

 

 

 
Website by BUCHS