Forside Dagligliv i Ålum Den Kommunale Dagpleje i Ålum
Er du borger i Ålum og omegn, kan du med fordel registrere dig som bruger. Du vil derefter få en mail når der sker noget interessant.Den Kommunale Dagpleje i Ålum PDF Udskriv Email

 

Der er i øjeblikket 1 kommunalt ansat dagplejer i Ålum.

Denne er en del af en selvstyrende gruppe på 9 dagplejere fordelt i Bjerregrav, O Fussing og Ålum området – dvs. de supplerer hinanden under fravær så som ferie/fridage, ved sygdom og kurser.

 

  

Dagplejeren har det Grønne Flag – et flag erhvervet fra Friluft Rådet fordi de som dagplejere opfylder de kriterier der skal til for at være ”Grøn Dagpleje”.
Se mere på: http://www.groennespirer.dk/

Hver anden onsdag fra  september til april deltages der i legestuen i Bjerregrav Forsamlingshus. Det er et heldags arrangement, dvs. barnet afleveres og hentes her som normalt. Legestuen har til formål at give børnene kendskab og sociale kompetencer til andre børn og voksne i dagplejen.

Desuden er der heldags ture til Naturskolen Fussingø. Der er mulighed for at besøge Naturbørnehaven så børnene lærer den at kende og kan hilse på børnehavebørnene og pædagogerne. Samtidig er det oplagt at udforske den smukke natur ved søen og i skoven.

I løbet af året vil der være flere arrangementer med forældrekaffe. Disse arrangementer har som mål at få hilst på hinanden og møde andre med tilknytning til den kommunale dagpleje.

For nærmere oplysninger om den kommunale dagpleje i Randers Kommune se:
http://dagplejen.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=29920 

Her findes også et link til Dagplejens facebook side.

 
Website by BUCHS