Forside Dagligliv i Ålum Busser i Ålum
Er du borger i Ålum og omegn, kan du med fordel registrere dig som bruger. Du vil derefter få en mail når der sker noget interessant.Busser i Ålum PDF Udskriv Email

Vi har 2 former for busser i Ålum udover den muligheden med at reservere en taxabus.

Alle køreplaner kan ses på www.midttrafik.dk

Skolebussen

Kører dagligt med opsamling langs en rute over Gjandrup, Venning, Ålum, Gl. Viborgvej til Svinding ned forbi Fussingø Slot, hvorefter den kører til Fussingø-egnens Friskole i Sønderbæk med et hold elever, samt farter videre til Bjerregrav Skole, hvor resten af eleverne bliver sat af.

Bussen kører dagligt med opsamlingssteder langs hele vejen fra Tånum til Svinding med få ændringer. Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til en af de to lokale skoler.

Tiderne fra Vester Vellingvej nedenfor kirken er på hverdage kl. 7.02 og 7.57 og igen med afsætning af elever ca. kl. 13, 14 og 14.45.

Bussen har en ugentlig aftentur til og fra ungdomsskole tilbud i Bjerregrav Klub, hvor der er kørsel ad samme rute men med enkelte undtagelser.

Kontakt skolerne for nærmere information.

På hverdage og i weekenden er den gule bybus nr. 11

Der er stoppesteder ved LokalBrugsen langs Gl. Viborgvej og endestation ved vendepladsen nedenfor kirken ved V. Vellingvej.

 

pdf-ikon

Bus køreplan

 

Midttur

Midttur er kørsel fra dør til dør i gadeniveau, og adskiller sig fra almindelig taxakørsel ved, at du kan køre sammen med andre. Bilen kan derfor køre en mindre omvej, men du betaler altid kun for den direkte vej.

Midttur kan bruges af alle, til f.eks. besøg, fritidsinteresser, læge, indkøb eller andre formål. Turen skal enten have start- eller slut-adresse i Region Midtjylland, og I kan maks. være seks personer på samme tur.

Når du bestiller en Midttur, får du oplyst, hvornår du bliver hentet. Al kørsel foregår med taxaer, små busser og kørestolsvogne.

Vi kører alle dage kl. 6.00-24.00, men ikke 24. og 31. december.

www.midttrafik.dk

 
Website by BUCHS